Tanulj angolul:  Gondolkodva, beszéden keresztül.

Ha a memorizálás és magolás helyett más megoldást keresel, akkor jó helyen jársz.

 


1, Beszélj a kezdetektől.

A hanganyag úgy épül fel, hogy folyamatosan egymásra épülő egyszerű kérdésekre válaszolhatsz.
Így közösen felfedezzük a nyelvet és azonnal használjuk a megtanultakat.

2, Fejleszd a mondatépítésed.

Ismered a szavakat, de valamiért mégsem tudsz mondatot építeni?
Sok példán keresztül megtanulod az angol mondatok szerkezetét. Nemcsak elméletben, hanem folyamatos használatban.

3, Hangsúly a kiejtésen.

Minden megoldott szóépítés vagy mondatalkotás után anyanyelvű kiejtéseket hallhatsz és ismételhetsz, így a nyelvi reflexed, kiejtésed és hallott szövegértésed is fejlődik.

Kinek való?

 

A hanganyagot két tanulóval rögzítettem. Egyikük Rita, aki még egyáltalán nem tanult angolul, a másik tanuló pedig Tomi volt, aki középiskolában tanulja az angolt. Mondhatom, hogy mindketten rengeteget fejlődtek, így ajánlom a hanganyagot mindenkinek, aki egyáltalán nem tanult még angolul vagy nehezen beszéli a nyelvet.

Nem mersz megszólalni?

 

Ebben az audio kurzusban a feltett kérdéseket követően rövid szünet következik. Így otthon, stresszmentesen válaszolhatsz ezekre a kérdésekre. Youtube videón is elérhető a hanganyag, van időd megállítani az anyagot és lassan átgondolni a válaszokat. Mindez lehetővé teszi, hogy kialakuljon a megfelelő gondolkodás és logika használatának folyamata, valamint, hogy beszéden keresztül tanulj.

Hogyan éred el a hanganyagot?

 

A vásárlást követő 24 órán belül elküldöm az anyagot letölthető mp3 verzióban valamint YouTube-on egy titkos linken keresztül is megkapod. Javaslom, hogy a YouTube verzióval kezdd, ugyanis a hanghullámok segítik a helyes hangsúly megtalálását, valamint könnyebb megállítani az anyagot.

 

Milyen hosszú az anyag, milyen szintre jutsz vele?

 

A Hanganyag 7,5 óra hosszú. Elsősorban az alap mondatépítési struktúrákat sajátítod el a segítségével. Fontos, hogy ezen kívül szabályszerűségeket keresünk és megfigyelői vagyunk a nyelvnek. Mindezek olyan készségek, amelyek a jövőbeli tanulásodat is nagyban könnyíthetik.

Természetesen hazugság lenne azt állítani, hogy egy ilyen rövid hanganyag után teljesen érted és beszéled a nyelvet… De egy fontos gátat, a beszéd hiányát mindenképpen megtöri ez a kurzus számodra.

 

Ha a nulláról vagy kezdő szintről indulsz, akkor nagyon fontos lehet, hogy a leggyakoribb szavakat minél hatékonyabban tanulhasd meg, úgy, hogy közben a kiejtésed is fejleszted. Erről szól a szintén nagyon kedvező áron elérhető 1.000 leggyakoribb szóból álló szókártya csomagom, amiről több információt ITT találhatsz.

Ez a szókártya csomag és hanganyag EGYÜTTES VÁSÁRLÁS ESETÉN -20% KEDVEZMÉNNYEL vásárolható meg. Részleteket ITT találsz. 

A Hanganyag első 4 részét itt találod:

Send me an e-mail when the cards are ready

You have Successfully Subscribed!

Ide kérek a hanganyagból! [amint kész van ;)]

Hamarosan kapsz egy levelet, kérlek igazold vissza az e-mail címed!

E-mail címed megadása után küldöm a tippeimet!

Hamarosan küldöm a tippeket! (Ellenőrizd a spam mappádat is ha nem akarsz lemaradni)