Nem tudod hol kezdd az angol tanulást?


Leghatékonyabb angol szótanulás, amivel a hallott szövegértésed is fejleszted!

Az 1.000 leggyakoribb szó hatékony ANKI szókártya csomagban.


1, Szótanulás 5x-ös hatékonysággal.

Az időközi ismétléses rendszerrel a legerősebb memória kapcsolatok képződnek az agyban és a hosszútávú memóriát fejleszted!


2, Fejleszd a hallott szövegértésed és a kiejtésed.

Minden szót először hallani fogsz, méghozzá úgy, hogy először nem látod csak hallod! Ezekhez kiejtett példamondatok is kapcsolódnak, így a hallás utáni szövegértésed nagy mértékben javulni fog!


3, Tanulj meg magad is hatékony kártyákat készíteni!

Az 1.000 leggyakoribb angol kártyán kívül egy teljes útmutatót kapsz, amivel te is hasonló kártyákat készíthetsz. Megmutatom, hogyan állítok össze olyan kártyákat, amelyekhez képeket, kiejtést, példamondatokat és a mondatok kiejtéseit is ráteszem!

A kártyacsomagról mondták:

A hallott szöveg felismerésem és a kiejtésem is rengeteget fejlődött, végre tudom, hogy ejtsem helyesen a szavakat, filmnézés közben pedig egyre ritkábban nézem az angol feliratot! 😀 Nagyon megszerettem ezt a csomagot is, állandóan a mondatok járnak a fejemben! 😀 Rengeteg új szóval gyarapodtam, nagyon hálás vagyok, hogy megcsináltad ezt az angol csomagot, remek ötletnek tartom.” Atanáz

“Most vettem meg, pár napja….azt hittem nem fogok érteni a technikához, de Ábel fiam feltöltötte és ma jelentem a limitemet megcsináltam….röpköd a lelkem…ami megdöbbentett, hogy nem egy nagyon nehéz feladat..igy tanulni és ezzel a programmal “dolgozni”….kitartó leszek! Még a telefonomra szeretném majd letölteni, hogy bárhol tudjam a szabadidőmben tanulni! Nem győzök örömködni! Hajrá és nulláról kezdtem, de tök jó, érdekes,nem uncsi mert sosem tudom mi jön…no és persze mindig visszaugrik az a kérdés, ami nehezen megy! haha élvezet igy tanulni…”

Ada

Szótanulás 5x-ös hatékonysággal.

Az ANKI nevű program időközi ismétléses rendszert használ. Sok kísérletben bizonyították, hogy a megfelelő időben végzett szóismétlésekkel:

1: Egyrészt a szavakat hosszútávú memóriába tárolhatjuk.
2: Másrészt pedig gyorsabban is tanulhatunk, ugyanis az ismétlések akkor érkeznek, amikor a legerősebb memória kapcsolat keletkezik az agyban.

Elküldöm számodra az általam elkészített kártyákat, amit utána az ANKI programon belül kell telepítened. Ezt követően tanulhatod ezeket a virtuális kártyákat mind a számítógépeden, mind a mobiltelefonodon!

Részletesebb bemutatása az időközi ismétléses rendszernek:

Fejleszd a hallott szövegértésed és a kiejtésed.

Azon kívül, hogy te ismered a szavakat, nagyon fontos, hogy FELISMERTED a szavakat, amikor hallod őket. E nélkül nem jöhet létre kommunikácó.

A csomagot úgy állítottam össze, hogy ne csak egyszerű fordításokat végezz, hanem fejleszd végig a hallott szövegértésedet. Hogyan?

Kétféle kártyatípus van a csomagban, tehát ugyanaz a szó kétféle kártyán jelenik meg.

1: Az egyiknél a kártyán nem látsz semmit, csak hallod a tanult szót és a hozzá kapcsolódó példamondatot. Ez a tanulás egy rendkívül fontos lépése. Igazi szövegértés teszt lesz mindig, amikor ezeket a kártyákat tanulod. Elmondom javaslataimat a kiejtésed fejlesztésére is, aminek segítségével tovább javul a szövegértésed!

2: Másik kártyatípus az aktív szókincsedet fejleszti. Segítségével nemcsak felismered a szavakat, hanem a szó és mondat felidézési képességed is végig fejlődik!

Részletesebb videó a szókártya csomagról:

BÓNUSZ 1

Tanulj meg magad is hatékony kártyákat készíteni!

 

Egy olyan rendszert adok a kezedbe, amivel bármikor továbbfejlesztheted a nyelvtudásod.

Megtanulod, hogy te is hogyan készíthetsz olyan szókártyákat, amelyek működnek. Működik mert:

– képeket használunk , fordítások helyett
– minden szóhoz kiejtést tehetsz a kártyára
– a tanult szóhoz példamondatot keresünk
– a példamondatok kiejtéseivel a kiejtésed és szövegértésed is folyamatosan fejlődik

Ezeket a kártyákat majd számítógépen tudod elkészíteni. A tanulást később gépen és a telefonodon is végezheted!

Itt nézheted meg, hogy én hogyan készítek egy kártyát:

BÓNUSZ 2

Hanganyag 10 rész ingyenes!

 

Tanulj angolul: Gondolkodva, beszéden keresztül:

Send me an e-mail when the cards are ready

You have Successfully Subscribed!

Ide kérek a hanganyagból! [amint kész van ;)]

Hamarosan kapsz egy levelet, kérlek igazold vissza az e-mail címed!

E-mail címed megadása után küldöm a tippeimet!

Hamarosan küldöm a tippeket! (Ellenőrizd a spam mappádat is ha nem akarsz lemaradni)