3 Hónapos Egészség Transzformáció.

Értsd meg és tapasztald meg a zsírégetés, mozgás, légzés, mitokondriális egészség kapcsolatát

és alakítsd át az Egészséged egy Életre

 


1, Egészséged megértése tapasztaláson keresztül

Ha körbenézek az emberek 99%-a nem a legfontosabb lépéseket teszi az egészsége javítása érdekében. Az egyik legrosszabb dolog, ha megvan benned az akarat, de mégsem haladsz a céljaid felé, legyen ez zsírégetés, izomépítés, több energia vagy egy olyan test, amiben igazán szabadon és fájdalom mentesen mozoghatsz.

2, Komplex Megközelítés – Egy Életen át tartó Tudás

Kevesen látják az összefüggéseket a fő Pillérek között és nekem is jónéhány évembe telt, amíg elkezdtem felfedezni, hogy ez az egész mennyire nem csak mozgás és étkezés…. 

3, Kulcs gyakorlatok és edzések a Szabad Mozgásodért és Fájdalom mentes testedért

Sajnos nagyon sokan nem ismerik azokat a gyakorlatokat amelyekkel nagyon könnyen megelőzhető és visszafordíthatóak lennének a fő fájdalmak így a derék, hát, térd és váll problémák. Az utóbbi 4-5 évem tapasztalásai rengeteg olyan eszközt adtak a kezembe, amelyek az edzésedet (ami akár csak HETI 1 ), de egy új szintre emelhetik. 

+ Kaatsu edzésről lentebb olvashatsz 🙂 

 

Kinek való?

 

Ha szeretnél továbblépni a “Mozogj többet és Egyél kevesebbet” megközelítésen… Szeretnéd megérteni a témát egy életre, aminek a segítségével a saját és környezeted egészsége azonnal fejlődni fog

Mi ez a Kaatsu?

 

Egy olyan Japán edzésmódszer, amit Japánban naponta 300.000 kezelés számban hajtanak végre. 

Ez a cikk kiválóan összefoglalja a hatásmechanizmusát és alkalmazásának lehetőségeit: 
https://www.fitness.hu/magazin/2017/04/06/a-kaatsu-trening

Én rendelkezem ilyen géppel és Kaatsu edzői végzettséggel, így a Program részeként ezt a rendkívül hatékony edzést is használhatjuk. Először én szkeptikus voltam, de a gyors csukló rehabilitációm és 2 jó barátom hasonló története gyorsan meggyőzött. Azóta interneten sokat olvastam róla és sok alkalmazási potenciált látok az eszközben és edzésben. 

Mi a következő lépés? 

 

Amennyiben valóban elkötelezett vagy, akkor egy térítésmentes találkozó lehetőségét ajánlom fel számodra Budapesten.

Ahogy említettem teljesen egyénfüggő, hogy milyen megoldások jutattnak el a kívánt célodhoz, ezért fontos egy első személyes beszélgetés. Én is ez alapján tudom eldönteni, hogy tudunk-e együtt dolgozni.

Időpont egyeztetés céljából vagy kérdés esetén írj ide: gabor.simko90@gmail.com

 

Mi történik a 3 hónapban?

 

Folyamatos személyes és online találkozók során olyan napi és heti rituálékat alakítunk ki, amelyek egy életre veled maradnak. Tudni fogod, hogy milyen probléma esetében, milyen megoldáshoz tudsz hozzányúlni. Ezek olyan eszközök, amelyek az emberek szinte egyáltalán nem használnak…. pedig sokat segítenének rajtuk. 

Egyéni igényeidnek megfelelően hetente vagy 2 hetente találkozunk / beszélünk és teszünk folyamatos lépéseket a kívánt eredmények felé.

Napi feladataidat naplózni fogjuk és egy olyan RENDSZER-t alakítunk ki, ami után kezedben lesz a Kontroll az Egészséged Megtartása és Fejlesztése érdekében

Send me an e-mail when the cards are ready

You have Successfully Subscribed!

Ide kérek a hanganyagból! [amint kész van ;)]

Hamarosan kapsz egy levelet, kérlek igazold vissza az e-mail címed!

E-mail címed megadása után küldöm a tippeimet!

Hamarosan küldöm a tippeket! (Ellenőrizd a spam mappádat is ha nem akarsz lemaradni)