EGÉSZSÉGES TÉRDEK EGY ÉLETEN ÁT
6 Hetes Program, ahol a térded egészségét új szintre emeled

 


1, Leghatékonyabb gyakorlatok

A 6 hét során olyan gyakorlatokat ismersz meg, amelyeket ha később akár az edzéseidbe, akár a mindennapi szokásaidba iktatva a térded sokkal erősebb és egészségesebb lesz. A gyakorlatokban egyben megelőző és erősítő jellegűek, de meglévő térdfájdalmakon is pár hét alatt segíthetnek. (eddigi visszajelzések mind 2-3 héten belül történtek!)

2, Formádnak az ellenőrzése – videó kommunikáció

A gyakorlatokat elküldöm videóban, majd a te kivitelezésedet ellenőrzöm. Azért is, hogy lássam, hogy igenis csinálod a gyakorlatokat 🙂 De természetesen fontos, hogy jó formával végezd ezeket a nagyon hatékony gyakorlatokat!

3, A 6 hét után több hónapos fejlesztési lehetőség, amivel erősebb térdek mellett szabadabb mozgást is kapsz

Nem állunk meg ott, hogy a fájdalmak elmúltak 🙂 Helyette a gyakorlatokban olyan progressziókat tanulhatsz, amelyek segítségével azt fogod érezni, hogy a lábaid sokkal erősebbek és bármiféle edzéscélod van, ahhoz nagy támogatást nyújtanak majd az itt tanultak. 

Kinek való?

 

Akár meglévő, húzódó térdproblémád van, akár csak szeretnéd a sérülések esélyét minimalizálni, vagy a sport teljesítményeden növelni, az itt bemutatott gyakorlatokból sokat fogsz tanulni.

Milyen gyakorlatok ezek?

 

Az információ, amit átadok egy amerikai edzőtől származik, aki mostmár NBA és NFL játékosokkal is együtt dolgozik. 

A gyakorlatok viszont úgy vannak kialakítva, hogy bárki elkezdheti. Az itt bemutatott gyakorlatok hatására naponta több tucat ember sikertörténeteit lehet olvasni, hogy teljesen eltűnnek a térd fájdalmak. 
Én néhány hónapja egy “térdproblémás” focista ismerősömnek adtam tanácsokat a témában 3-4 hét után jobb eredményekről számolt be, mint az elmúlt 2-3 évben bármikor…. Pedig bőven jár orvoshoz, gyógytornászhoz vagy különböző személyi edzőkhöz. 

Ezeket a gyakorlatokat a fitnesz termekben nem fogod megtalálni, ugyanis a térdek a gyakorlatoknál a lábujj elé mennek –  Ellentétben a fitnesz berögözültséggel….  

 

Szerintem óriási a hiba a térd mozgásokat lekorlátozni, hogy ne menjenek a lábujjak elé… De az eredmények magukért beszélnek, amit ismerősöktől kapok, a térd szeret teljes mozgástartományban, egészségesen mozogni 🙂 

Mit kapsz a 6 hét alatt? 

 

Egy hétről hétre felépülő programot, ahol lehetőséged lesz a saját tempód szerint haladni. 

Elküldöm a gyakorlatról a videókat, azokat részletesen bemutatva és elkezdheted őket azonnal alkalmazni. 

A 6 hét során elvárom, hogy küldj videót arról, hogy hogyan végzed a gyakorlatokat, így segíteni tudok, hogy a jó formával végezd és egyéb tanácsokkal is elláthatlak. 

 

Milyen eszközökre lesz szükséged?

 

A legtöbb gyakorlat talajon saját súllyal végezhető. 

Néha szükség lesz egy egy lépcsőfokra mint emelvény, esetleg épp könyvekre vagy egy kanapé vagy szék magasságára, amit különböző célokra fogunk használni. Ezt mindent otthon biztosan meg tudsz oldani 🙂 

Ezen kívül egy fontos gyakorlat a programban, amit vagy: 1, nagyobb lejtésű területen tudsz végezni vagy 2, futópadon tudsz végezni. Ez egy fontos gyakorlat lesz, ezért lehet, hogy a 6 hét során könnyebb lesz a dolgot ha heti 2-szer eljársz edzőterembe, de természetesen e nélkül kivitelezhető lesz a dolog és igazából ez csak 1 gyakorlatot érint. 

Send me an e-mail when the cards are ready

You have Successfully Subscribed!

Ide kérek a hanganyagból! [amint kész van ;)]

Hamarosan kapsz egy levelet, kérlek igazold vissza az e-mail címed!

E-mail címed megadása után küldöm a tippeimet!

Hamarosan küldöm a tippeket! (Ellenőrizd a spam mappádat is ha nem akarsz lemaradni)